Detachering in tijden van crisis

Terug naar overzicht

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het leidt ertoe dat bedrijven snel moeten schakelen. Er komt namelijk steeds minder werk door het wegvallen van de vraag. Wat moet je dan met al je personeel als er geen werk meer ligt?

Detachering kan de oplossing zijn, zeker in deze moeilijke tijd. Werknemers via detachering zijn namelijk per dag inleenbaar, waardoor je als opdrachtgever de vrijheid hebt om het aantal personeel in te perken.

Aan de andere kant kunnen onze vakmensen juist de oplossing bieden wanneer je kampt met ziekte op de werkvloer. Zo worden onze mensen ingezet om projecten over te nemen bij klanten waarvan het personeel ziek is. Het ziekterisico ligt bij detachering, payroll en uitzenden volledig bij ons.

Deze periode zorgt voor veel opdrachtgevers al voor genoeg stress. Wij kunnen in ieder geval één van de zorgen wegnemen: personeel. Detachering bij Jansen & De Wit biedt dé oplossing bij een teveel en tekort aan personeel.

Meer informatie

Lees hier meer over de voordelen van Jansen & De Wit voor jou als opdrachtgever. Wil je meer weten over detachering bij Jansen & De Wit? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact