Detachering, wat zijn de voordelen?

Terug naar overzicht

Wat is detachering?

Bij detachering huur je personeel in via een detacheringsbureau. Het personeel is dus in dienst van het detacheringsbureau. Hierbij is het detacheringsbureau formeel gezien de werkgever. Jij bent hierbij de opdrachtgever, waarbij een ingeleende werknemer dus voor jou werkt.

Waarom kiezen voor detachering?

Het detacheren van personeel brengt veel voordelen met zich mee.

Eenvoudig op- en afschalen van personeel

Het grootste voordeel van het detacheren van personeel is dat je makkelijk kunt schakelen in de hoeveelheid medewerkers, zonder vast te zitten aan langetermijncontracten. Bij detachering kun je gemakkelijk extra, tijdelijk personeel inhuren. Deze extra ondersteuning kan fijn zijn bij:

  • Grote projecten
  • Ziekte
  • Zwangerschapsverlof

Geen risico’s

Het detacheringsbureau draagt het werkgeversrisico. Dit betekent dat jij als opdrachtgever geen zorgen hebt over de doorbetaling van het loon bij ziekte en ontslag.

Voordelen bij Jansen & De Wit

Jansen & De Wit heeft jou als opdrachtgever veel te bieden.

Flexibiliteit

Bij ons kun je vakspecialisten per dag inlenen. Heb je bijvoorbeeld personeel nodig voor een tijdelijke klus? Dat kan. Wij leveren vakmensen uit verschillende disciplines: asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Er is dus altijd wel een vakman voor jouw klus of project.

Tijdbesparing

Wij nemen jouw werkgeversadministratie uit handen. Hierdoor heb jij meer tijd voor het aansturen van je werknemers.

Kostenbesparing

Het juridische werkgeverschap ligt bij ons. Dit houdt in dat alle risico’s rondom het personeel bij ons liggen. Wij zorgen voor de doorbetaling van het loon bij ziekte en ontslag.

Functionaliteit

Het personeel dat je bij ons inleent is altijd functioneel gekleed. Werkkleding en -schoenen hoef jij als opdrachtgever dus niet meer te verzorgen. Indien nodig krijgen ze van ons een auto, handgereedschappen en een PMB box met beschermmiddelen mee.

Meer informatie

Wil je meer weten over de voordelen van detachering voor jou als opdrachtgever? Of wil je meer informatie over de werkwijze van Jansen & De Wit? Neem dan contact met ons op.

Contact