Onzekerheid in de bouw door corona

Terug naar overzicht

Teruggang in de economie

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald. De daling is sterk toe te schrijven aan de gedaalde consumptie door huishoudens, daling in investeringen en het handelssaldo dat sterk afnam.

De omzet van de bouw

Met 12 procent minder omzet waren de middelgrote bouwbedrijven degenen waar de grootste klappen vielen. Bij kleine en grote bouwbedrijven in de grond-, water- en wegenbouw werd in het tweede kwartaal wél een positief resultaat behaald, met 1,4 procent. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Als gevolg van de crisis is er in de bouwsector onzekerheid ontstaan. Werkgevers werken met korte contracten of bieden geen vast contract aan. Jansen & De Wit neemt als één van de weinigen wel mensen vast aan. We willen graag groeien en dit doen we maar al te graag met jou samen!

Wat Jansen & De Wit jou te bieden heeft

  • Een hartstikke goed salaris.
  • Een bestelauto om van huis naar je werklocatie v.v. te rijden.
  • Verstrekking van PBM’s werkkleding en handgereedschap.
  • Een laagdrempelige organisatie met korte communicatielijnen.

Werken bij Jansen & De Wit

Wil jij ook werken bij Jansen & De Wit? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers, die gespecialiseerd zijn in o.a. asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Lees hier meer over ‘Werken bij Jansen & De Wit’. Stuur je gegevens en CV naar ons via info@jansenendewit.nl of via de website. Liever eerst contact opnemen? Dat kan ook, bel dan naar 0528-370965.