Over Jansen & De Wit, over vakmensen

Op het juiste moment de juiste vakmensen werven, selecteren en detacheren. Deze vakmensen bovendien echt wat te bieden hebben. Dat is waar Jansen & De Wit voor staat. Al meer dan 20 jaar zijn wij een van de grotere detacheringspartners in de regio Oost- en Noord-Nederland. Wij leveren personeel in verschillende sectoren, van bouw tot logistiek, van kleinere ondernemer tot grote mkb’er.

Detacheren voor meer zekerheid

Wij helpen bedrijven in de asbest-, bouw-, sloop- en infrasector, transport en logistiek en groenvoorziening aan vakmensen. Vakmensen waar ze op kunnen vertrouwen en die, als het moet, binnen enkele uren beschikbaar zijn. Anders dan bij een uitzendbureau komen medewerkers bij ons in dienst. Dat geeft stabiliteit, continuïteit en niet onbelangrijk, meer zekerheid.

Medewerkers centraal

Bij Jansen & De Wit kennen we echt al onze medewerkers, niet alleen van gezicht. We weten waarin ze uitblinken en wat hen drijft. Onze vakmensen aan het werk helpen en houden is altijd ons streven. Hierbij kijken we verder dan alleen vandaag. Dat houdt in:

  • vaste contracten met een uitstekend salaris
  • veilig en goed uitgerust aan het werk zijn
  • opleidingen om medewerkers verder te ontwikkelen

Omdat detachering aankomt op een goede match, willen wij weten hoe het met onze medewerkers en opdrachtgevers gaat. Tijd voor persoonlijk contact is er bij Jansen & De Wit daarom altijd.

Noordelijke no-nonsense

Wat typeert Jansen & De Wit? Daar kunnen we kort over zijn. Zonder opsmuk, toegankelijk en betrouwbaar. Want dat is wat we zijn, een no-nonsense bedrijf dat zijn zaken goed geregeld heeft. We staan altijd open voor vragen of tips en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wel zo handig bij calamiteiten.

Wil je weten of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Wil je meer weten over ons aanbod aan werk? Bekijk hier de actuele vacatures.

Goed regelen

Wij houden van heldere afspraken en aanpakken. Voor onze medewerkers en opdrachtgevers regelen we het volgende:

  • Vakbekwame en VCA-opgeleide medewerkers
  • Nette, functionele werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en eventueel vervoer
  • Flexibele en snelle service, inhuren per dag mogelijk
  • Volledige administratieve afhandeling
  • Goede bereikbaarheid, 24/7

Wij werken natuurlijk veilig en voldoen aan de eisen in de betreffende sectoren. Dat betekent dat we VCU-gecertificeerd zijn, in het bezit zijn van het branchekeurmerk Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en aangesloten zijn bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Kennismaken?

Wij komen graag in contact met iedereen die wil werken in de bouw, asbest, sloop, infra, transport en logistiek en groenvoorzieningen. Daarnaast kijken we uit naar contact met bedrijven uit Oost- en Noord-Nederland die voor korte of langere termijn vakkrachten nodig hebben. Bel of mail ons voor een afspraak. We spreken je graag.