HR medewerker contract- en urenadministratie

HR medewerker contract- en urenadministratie

Wij groeien! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een administratieve collega.

Ben jij nauwkeurig en gestructureerd? Heb jij kennis van de payroll- en/of uitzendbranche of interesse om dit te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Wat ga jij doen?

Als medewerker contract- en urenadministratie bestaat jouw functie uit het registreren, beheren, verwerken en borgen van alle administratieve gegevens van onze flexkrachten en klantrelaties.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, verlengen en beëindigen van arbeidsovereenkomsten. Je boekt, verwerkt en controleert de uren, vergoedingen en het juist toepassen van de inlenersbeloning. Dit alles met als doel een juiste loonstrook voor de werknemer en een correcte factuur voor de klant.

Samen met jouw team zorg je ervoor dat iedereen binnen Jansen & De Wit op eenzelfde wijze werkt. Je bent op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en onze interne processen en weet dit op juiste wijze toe te passen in jouw werkzaamheden. Je signaleert eventuele verstoringen of knelpunten tijdens ons proces en voert voorstellen ter verbetering uit. Onze visie in één keer goed en op tijd.

Je zult nauw samenwerken met het HR team bestaande uit relatiebeheerders, HR medewerkers, salarisadministrateurs en een casemanager verzuim.

Samen met jouw team zorg jij ervoor dat onze payroll- en uitzendwerknemers en klanten worden ontzorgd!

Jouw werkdagen worden in overleg vastgesteld, waarbij de vrijdag wel tot een vaste werkdag behoort.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Goede kennis van excel
  • Ervaring in HR administratie is een pré
  • Affiniteit met administratieve processen en procedures
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Jouw Eigenschappen

  • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd (ook in hectiek)
  • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt een absolute teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken
  • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift
  • Je bent en werkt klantgericht

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een enthousiast en daadkrachtig team! De sfeer is goed, er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje en lach. In ons werk zijn we ondernemend en betrokken. Je ontvangt 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband), een marktconform salaris en pensioenregeling. Jouw standplaats is primair Hoogeveen. Wij hebben locaties in Hoogeveen, Emmen en Nijverdal.

Over Jansen & De Wit, over vakmensen

Al sinds 1999 zijn wij actief in de flexbranche en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noord- en Oost Nederland. Wij zijn sterk in de branches bouw & infra, asbest, sloop, groenvoorziening, logistiek, techniek en transport, maar wij bemiddelen personeel in veel meer sectoren in het MKB. Een aantal jaren nadien hebben wij onze Payroll organisatie opgericht, waarmee we inmiddels alweer ruim 15 jaar MKB ondernemers in zeer uiteenlopende branches, waaronder detailhandel, horeca, recreatie, beveiliging en logistiek, ontzorgen op het gebied van P&O en salarisadministratie.

Wij zijn goed in het binden en verbinden van onze werknemers en klanten; aan elkaar èn aan ons.

Klinkt goed?

Solliciteer dan direct met een korte motivatiebrief en je cv. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met José Perik, Algemeen directeur. Zij is graag bereid om je te woord te staan. Telefoon: 0528-370965 of per E-mail: jose@jansenendewit.nl