Wat zijn vakmensen?

Vakmensen zijn medewerkers die vakbekwaam zijn. Dat wil zeggen dat zij in een bepaald vak veel kennis en kunde hebben en dit vak beoefenen. Vaak hebben zij een erkend vakdiploma voor de functie.

Jansen & de Wit

Wij zijn specialist in het tijdelijk leveren van vakmensen in beroepen waarin hand- en vakwerk centraal staat. Wij werken met en voor vakmensen. Zo leveren wij gekwalificeerde vakmensen voor de volgende specialisaties: asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Bij ons staan vakkrachten centraal: wij ondersteunen onze vakkrachten en denken met ze mee. Wij zijn al ruim 20 jaar een succesvolle en betrokken dienstverlener. Wij zien elke opdrachtgever als partner en zullen daarom nooit concurrent zijn. Lees hieronder meer over onze voordelen voor werknemers en opdrachtgevers.

Zoek je werk in de bouw of techniek?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan op het gebied van asbest, bouw, infra, logistiek, sloop of techniek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om diverse opleidingen te volgen. Maar dat is niet het enige voordeel. Wij bieden namelijk, bij gebleken geschiktheid, vrijwel altijd een vast contract. Tevens bieden wij het hoogste loon en hebben wij altijd werk. Doordat wij werken met veel opdrachtgevers zijn er altijd wel projecten waarvoor we onze vakmensen kunnen inzetten. Zo zit je bij ons dus nooit zonder werk. Naast deze voordelen bieden wij ook een goede verzekering en pensioenregeling.
Wij hebben veel (doorlopende) vacatures. Neem gerust een kijkje!

Direct vakmensen nodig?

Wij werken met gemotiveerde en gekwalificeerde vakmensen. Wij hebben dus altijd een geschikte vakkracht voor jouw project en werkzaamheden. Jansen & de Wit heeft jou als opdrachtgever veel te bieden. Zo leveren wij vakspecialisten die per dag inzetbaar zijn. Perfect dus voor een tijdelijke klussen. Verder zorgen wij er altijd voor dat onze mensen functioneel gekleed zijn en dat zij hun eigen handgereedschappen en PBM box meenemen. Tevens nemen wij de administratie van opdrachtgevers uit handen, waardoor jij dus meer tijd overhoudt voor het aansturen van je werknemers. Lees meer over de voordelen voor opdrachtgevers.

Benieuwd naar wat onze vakmensen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook: 0528 37 09 65.

Contact