Werken bij Jansen & de Wit

Wil jij ook werken bij Jansen & De Wit? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers, die gespecialiseerd zijn in o.a. asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Waarom zou je kiezen voor detachering via Jansen & de Wit? Hieronder lees je meer over onze werkwijze en wat voor jou de voordelen zijn om bij Jansen & de Wit aan de slag te gaan.

Dit is wat Jansen & de Wit je te bieden heeft

  • Een uitstekend salaris.
  • Een bestelauto om van huis naar je werklocatie v.v. te rijden.
  • Verstrekking van PBM’s werkkleding en handgereedschap.
  • Een laagdrempelige organisatie met korte communicatielijnen.
  • Mogelijkheden tot opleiding/omscholing.

Heb jij interesse om bij Jansen & de Wit te werken?

Je krijgt bij ons eerst een intakegesprek, waarin we een beeld krijgen wie je bent, welke werkzaamheden je kunt doen en wat je graag zou willen. Aansluitend aan het intakegesprek kunnen we je vaak al een contract aanbieden. In dit gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden ook met je. Wij weten welke aanvragen er leven onder onze opdrachtgevers, maar gaan ook zelf actief op zoek naar passend werk. Wij stellen onszelf als doel, dat al onze medewerkers volle weken werken. Als vakman bij ons, kunnen we jou op korte en langdurige projecten inzetten.

Uitstekend salaris

Bij Jansen & de Wit kun je een uitstekend salaris verwachten. Verder bieden wij daar eventuele onkostenvergoeding bij.

Altijd verzekerd van werk

Ons doel is: altijd werk voor iedereen die bij ons op contract staat. Is een opdracht afgelopen? Wij zorgen ervoor dat er snel nieuw passend werk voor je is. De meeste van onze medewerkers hebben  een contract voor onbepaalde tijd. Heb jij bewezen dat je een vakman bent en je werk goed doet? Dan zit er ook voor jou een vast contract in.

Een vast contract

Meestal starten de nieuwe medewerkers op een contract voor bepaalde tijd. Als je je vakmanschap hebt bewezen, volgt er een contract voor onbepaalde tijd. Jansen & de Wit betaalt je een goed loon, behorende bij je functie en een vergoeding voor reis- en onkosten.

Opleiding/omscholing

Wil je in je vak bijscholen, er zijn bij ons mogelijkheden. Wil je omscholen naar een ander vak, bijvoorbeeld naar Asbestsanering? Ook dat kan bij Jansen & De Wit.

Diversiteit in je werk

Onze vakmensen worden op verschillende projecten in diverse sectoren ingezet. Je hebt dus afwisseling in werk en werklocatie. Zo is er voor elk wat wils en maak je kennis met veel verschillende opdrachtgevers en de werkzaamheden die zij hebben. 


Ben jij de nieuwe medewerker die we zoeken?

Stuur dan je gegevens en CV naar info@jansenendewit.nl of solliciteer via de website. Wil je liever eerst bellen dat kan ook op nummer 0528-370965.