Onze aanpak voor jouw vraagstuk

Ben je werkgever en heb je detachering nodig? Jansen & De Wit is een platte organisatie met ruime kennis van vakmanschap en is jouw dienstverlener op gebied van detachering, verloning, werving en selectie. We houden ons bezig met het detacheren van gemotiveerde vakmensen en leveren tijdelijk vakmensen in sectoren waarin ambacht centraal staat (asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek). Kwaliteit leveren we door te investeren in talent en bieden zekerheid voor onze werknemers door voor een constante stroom met werk te zorgen.

Waarom kiezen voor Jansen & De Wit?

Geïnteresseerd in detachering van Jansen & De Wit voor langdurige tijd of snel een professional nodig? Wij regelen het direct. Je kunt bij ons je medewerkers flexibel inhuren, zelfs per dag. We leggen graag verbindingen tussen organisaties door voor iedere organisatie de juiste vakmensen te leveren. Jansen & De Wit staat voor flexibiliteit, is goed bereikbaar en levert vakkundig personeel. Je kunt er bij ons op rekenen dat onze mensen veilig werken en op dat gebied aan alle eisen voldoen. Wij zijn VCU gecertificeerd, in het bezit van het branchekeurmerk NEN 4400-1 en aangesloten bij de NBBU.

Complete service

Wij bieden een complete service aan en zijn daarbij 24 uur per dag bereikbaar. Een onderdeel van onze service is dat wij de administratie van je bedrijf uit handen nemen. Daarnaast zorgen we er voor dat werknemers functioneel gekleed zijn en over vervoer beschikken. Indien gewenst kunnen de werknemers de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Omdat de veiligheid van onze werknemers altijd voorop staat, beschikken zij allemaal over een PBM box. In deze box zitten alle relevante beschermmiddelen die zij nodig hebben tijdens hun werk (zoals een veiligheidsbril, stofmasker, helm en gehoorbescherming).

Flexibiliteit

Wij leveren vakspecialisten die per dag inzetbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld tijdelijk een deskundig asbestverwijderaar? Of heb je voor een korte of lange periode een timmerman nodig? Dat kan. Je kunt je medewerkers bij ons flexibel inhuren, zelfs per dag. Door onze veelzijdigheid hebben wij kundige vakkrachten in alle sectoren. Er is dus altijd wel een vakman voor jouw werkzaamheden.

Bereikbaarheid

Jansen & De Wit is 24 uur per dag bereikbaar, zodat we de knelpunten bij de opdrachtgevers kunnen oplossen. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk. Je kunt dus altijd bij ons terecht!

Functionaliteit

Wij zorgen er altijd voor dat onze vakmensen functioneel gekleed zijn. Indien nodig en gewenst komen zij met een auto van de zaak en kunnen zij de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Al onze medewerkers zijn uitgerust met de basis PBM’s, zoals een veiligheidsbril, stofmasker, helm en gehoorbescherming.

Betrouwbaarheid

Jansen & De Wit bestaat al meer dan 20 jaar en is een succesvolle en betrouwbare dienstverlener. Wij leven het antidiscriminatiebeleid na en voldoen aan de AVG. Daarnaast beschikken wij over specialistische kennis.  Zo maken we bijvoorbeeld onderscheid tussen een timmerman 1 en 2. Wij zijn specialist en marktleider op het gebied van asbest en in het leveren van vakmensen. Je kunt bij ons dus altijd kwaliteit verwachten. Wij zullen tevens nooit een concurrent worden van jou als opdrachtgever; we leveren namelijk alleen de werknemers en nemen zelf geen klussen aan.


Ben je op zoek naar vakmensen?

Leer Jansen & De Wit kennen en ga een persoonlijk gesprek met ons aan. We zijn nieuwsgierig naar jou, je organisatie en je personeelsvraagstukken. Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op. Bellen kan op 0528 37 09 65 of stuur een mail naar info@jansenendewit.nl.