Jansen & De Wit heeft deelgenomen aan de virtuele banenbeurs

Deelname Jansen & De Wit op de Virtuele banenbeurs Drenthe

Zoo Werkt ’t hield op donderdag 27 mei van 11.00 tot 16.00 uur de Virtuele Banenbeurs Drenthe. En uiteraard was Jansen & de Wit hier ook bij aanwezig. Werkzoekenden, schoolverlaters en baanveranderaars konden vanaf hun eigen pc, tablet of mobiele telefoon live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders. Werkgevers en opleiders konden net als bij een echte beurs aanwezig zijn met hun virtuele stands. Via een online platform konden ze kennis maken met de bezoekers.

Virtuele banenbeurs

Via onze stand kregen kandidaten de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan via een chat of via beeld bellen. Verder kon men workshops volgen over hoe je een professionele cv in elkaar zet en wat bijvoorbeeld handige tips zijn als je solliciteert naar een baan. In totaal heeft de banenmarkt bijna 1.800 bezoekers getrokken die samen goed waren voor meer dan 10.000 stand bezoeken in totaal. Kortom een groot succes! En wist u dat de stands nog een jaar zichtbaar blijven?