Werken bij

Jansen & De Wit is teamwork

Samen zijn wij één team en successen worden gevierd. Ondernemerschap in jouw functie en betrokkenheid bij het bedrijf en je collega’s vinden we belangrijk. Jouw enthousiasme doet de rest!

Jij krijgt als teamspeler de ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen ideeën tot uitvoer te brengen.

Bij Jansen & De Wit werk je met plezier. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor gezelligheid en oog voor elkaar. Denk hierbij aan gezamenlijk lunchen, lunchwandelen of een vrijdagmiddagborrel.

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Jansen & De Wit betekent werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf waar mensen voor ons centraal staan. Wij vinden het belangrijk dat jij ook alle ruimte krijgt om te groeien als persoon! Als jij groeit, groeien wij immers ook. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan.

Stagiair(e) Personeel en Organisatie Hoogeveen/Emmen

Recruiter Twente

Backoffice medewerker Emmen

 

Open sollicitatie

Heb jij interesse om bij ons te komen werken, maar hebben we geen passende vacature die jou aanspreekt. Wij zijn een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar talent!

Pak daarom zelf het initiatief en stuur ons een open sollicitatie. Maak ons nieuwsgierig, overtuig ons van jouw krachten en laat ons weten waarom jij bij ons past. Wij kijken uit naar jouw motivatie en cv.