Backoffice

Backoffice

Run jij een uitzend-, detacherings- of recruitmentbureau of ben je van plan deze op te starten en ben jij op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om jouw backoffice aan uit te besteden? Wil je snel kunnen schakelen en je bezighouden met zaken die jij leuk vindt en waar je goed in bent? Dan is onze backoffice dienstverlening iets voor jou!

Groeien zonder zorgen

Groei mogelijk maken voor iedere intermediair. Dat is waar wij voor staan. Jij focust je op je core business en wij zorgen dat de rest goed geregeld wordt. Of je nu een grote intermediair bent met een groot medewerkersbestand, of dat je net voor jezelf begint. Wij werken graag me je samen!

Totale backoffice ontzorging

Jij doet waar je goed in bent en wij doen de rest, met ander woorden jij de frontoffice en wij de backoffice!

De praktijk

Wij regelen alle financiële en administratieve rompslomp voor jou. Wij zijn als het ware jouw externe afdeling personeels- en salarisadministratie. Jij onderhoudt alle contacten met jouw opdrachtgevers, werknemers en kandidaten. Zo blijf je in controle over jouw frontoffice activiteiten.

Alle bijkomende backoffice activiteiten breng je onder bij ons. Denk aan het opstellen van correcte arbeidsovereenkomsten, het opmaken en verstrekken van loonstroken en jaaropgaves, het opmaken van loonjournaalposten, verzamelloonstaten en betaaloverzichten voor jouw opdrachtgevers, het verwerken van pensioenaangiftes en loonaangiftes. Indien gewenst kunnen wij ook het debiteurenbeheer voor je doen. Na afloop van een verloningsperiode is er margeverrekening.

Betrouwbare backofficepartner met jarenlange ervaring

Kies je voor Jansen & De Wit dan kies je voor verantwoord uitbesteden! Goed werkgeverschap staat bij ons centraal. Dat betekent dat personeel bij ons in goede handen is. Jansen & De Wit is al 15 jaar actief in de uitzendbranche en al 700 ondernemers gingen je voor en voor en genieten dagelijks van de voordelen van een samenwerking met Jansen & De Wit. Daarnaast zijn wij in het bezit zijn van het branchekeurmerk Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en aangesloten zijn bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). En onze opdrachtgevers beoordelen ons met een 8,4!

Voordelen op een rij

 • 100% aandacht voor jou frontoffice
 • Voorfinanciering van lonen en premies
 • Maken van arbeidsovereenkomsten
 • Geen rompslomp met afdrachten, premies, belastingen, pensioenen
 • Exacte kostenkennis (per uur)
 • Geen salarisadministratie
 • Ondersteuning bij werving & selectie
 • Geen verzuimkosten
 • Geen rompslomp met verzuim en re-integratie
 • Je eigen afdeling P & O
 • Tijdsbesparing

Kennismaken?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan helpen wij jou graag verder. Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een offerte aan.