Werkgever

Ondernemen met Jansen & De Wit

Het maakt niet uit of je gebruikt maakt van onze detachering, payroll, flex of backoffice dienstverlening, bij Jansen & De Wit kun jij (weer) doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen! Wij zijn ook ondernemer en begrijpen als geen ander dat doen waar je goed in bent, de sleutel tot succes is. Laten wij nou goed zijn alles met te maken heeft met personeel.

Waarom zou je kiezen voor Jansen & De Wit? Nou dat vinden wij heel simpel. Wij zijn ondernemend, betrokken, daadkrachtig en vakkundig! Als je kiest voor Jansen & De Wit, dan kies voor zekerheid en een personeelspartner die met je meedenkt, nu én in de toekomst.

Niet voor niets zijn wij al meer dan 20 jaar actief in de flex- en P&O wereld. Een dynamische wereld!. Wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. Van de Wet Werk & Zekerheid naar de wet WAB. Van CAO wijzigingen tot nieuwe pensioenafspraken. Jansen & De Wit is jouw kennispartner.

Ons team van specialisten spreekt de taal van de ondernemer en weet bovendien als geen ander wat jou als ondernemer bezighoudt op het gebied van personeelszaken. Wij ondersteunen, ontzorgen en adviseren, maar zorgen ook goed voor jouw én onze werknemers.

Detachering

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en vakkundig personeel gewenst? Dan is detachering volgens Jansen & De Wit iets voor jou. Je kunt er bij ons op rekenen dat onze vakmensen veilig werken en op dat gebied aan alle eisen voldoen. Wij zijn VCU gecertificeerd, hanteren een antidiscriminatiebeleid en voldoen aan de AVG. Tevens zijn wij in het bezit van het branchekeurmerk NEN 4400-1 en zijn we aangesloten bij de NBBU. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat we de knelpunten bij opdrachtgevers snel kunnen oplossen. Onze specialisatie? Bouw, sloop, asbest, infra, techniek, logistiek, groen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Payroll

Steeds meer ondernemers kiezen voor de payroll dienstverlening van Jansen & De Wit Payroll. Bij payrolling werf jij zelf de werknemer, geef jij zelf leiding & toezicht op de werkvloer en werkt de medewerker exclusief voor jouw bedrijf. De werknemer werkt voor jouw bedrijf, maar staat bij ons op de loonlijst. Wij nemen het juridisch werkgeverschap en alle administratieve rompslomp van je over. Onze payroll dienstverlening bieden wij aan voor (bijna) alle branches. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Backoffice

Totale backoffice ontzorging! Jij wilt jouw uitzend, recruitment of detacheringsbureau runnen. Focus op jouw frontoffice. Jansen & De Wit verzorgt de gehele administratieve, juridische en financiële afhandeling. Wij maken de arbeidscontracten, nemen de verzuimbegeleiding voor onze rekening, verzorgen de gehele loonadministratie, doen de pensioenaangiften, innen de factuur bij de opdrachtgever en voeren het debiteurenbeheer uit. Na afloop van een verloningsperiode is er margeverrekening. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Flex

Wij helpen jouw onderneming graag vooruit! Tijdelijk of vast personeel nodig? Vakantiekrachten, flexibele inzet nodig tijdens ziek en/of piek? Of op zoek naar versterking om jouw bedrijf te laten groeien? Jansen & De Wit verzorgt graag de werving & selectie voor jouw bedrijf. Wij willen niet de meeste kandidaten aanbieden, wel de beste! Wij zijn actief in meerdere branches en vakgebieden. Van productie tot logistiek, van transport tot techniek. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?