Wij zijn Jansen & De Wit

Al sinds 1999 zijn wij actief in de flexbranche en zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, asbest, sloop, groenvoorziening, logistiek, techniek en transport. Maar wij bemiddelen personeel in veel meer sectoren voor zowel de kleinere ondernemer als de grote MKB’er.

Een aantal jaren nadien hebben wij onze payroll organisatie opgericht en servicen wij inmiddels alweer meer dan 20 jaar vele ondernemers in allerlei uiteenlopende branches. Van detailhandel tot horeca & recreatie, van beveiliging tot logistiek.

In de loop der jaren hebben wij gemerkt eveneens erg sterk te zijn in het vervullen van diverse vraagstukken op het gebied van P&O. Ook het reguliere uitzenden en het  verzorgen van de backoffice administratie voor collega flexbedrijven, maken inmiddels belangrijke onderdelen uit van onze dienstenportefeuille.

Ons doel

Onze missie is om bedrijven te ondersteunen of volledig te ontzorgen op het gebied van HR. Wij regelen daarom alles rondom personeel, zodat jij je als ondernemer maximaal kunt focussen op de groei van jouw onderneming!

Kernwaarden Jansen & De Wit

   Betrokken                  Ondernemend

   Daadkrachtig            Vakkundig

Onze visie

De wereld om ons heen verandert snel. Wet- en regelgeving volgen elkaar snel op. In onze visie zal er altijd behoefte zijn aan werk en hiermee ook aan een personeel- en kennispartner. Wij bouwen daarom aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers, maar ook met onze mensen. Sterker nog, wij stellen in alles wat we doen onze werknemers centraal. Onze vakmensen! We zeggen niet voor niets ‘van en voor vakmensen’. Wij stimuleren groei en ontwikkeling en geloven dat we op deze manier altijd in staat zijn onze mensen en opdrachtgevers te binden en te verbinden aan elkaar.

Onze diensten

  • Detachering; inhuren van √©√©n of meerdere uitstekend opgeleide vakmensen voor korte of lange periodes
  • Payroll; volledige ontzorging op het gebied van P&O. Overname van jouw personeel op onze payroll en hiermee ook de administratieve, financi√ęle & juridische risico‚Äôs
  • Flex; werven, selecteren & plaatsen van de beste werknemers voor jouw bedrijf. Eveneens mogelijk vanuit een inhouse constructie
  • Backoffice; voor uitzendwerkgevers die zich graag volledig willen richten op kandidaten en werknemers, maar geen tijd hebben voor alle administratieve rompslomp

Noordelijke no-nonsense

Wat typeert Jansen & De Wit? Daar kunnen we kort over zijn. Zonder opsmuk, toegankelijk en betrouwbaar. Want dat is wat we zijn, een no-nonsense bedrijf dat zijn zaken goed geregeld heeft. We staan altijd open voor vragen of tips en zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wel zo handig bij calamiteiten.

Wil je weten of wij wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Wil je meer weten over ons aanbod aan werk? Bekijk hier de actuele vacatures.

Wij komen graag in contact

Wij komen graag in contact met bedrijven uit Oost- en Noord-Nederland die voor korte of langere termijn personele vraagstukken hebben. Bel of mail ons voor een afspraak. We spreken je graag.