Detachering

Detachering

Heb je voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar wil je niet gebonden zijn aan vaste contracten? Dan is detacheren via Jansen & De Wit de oplossing. Detacheren heeft veel weg van uitzenden. Het verschil met detacheren is dat de werknemer in dienst is bij Jansen & De Wit. Hierbij is het gebruikelijk om gedetacheerde medewerkers voor langere periode in te huren.

Voordelen op een rij

  • Flexibiliteit in personeel
  • Persoonlijk contact
  • Duidelijke afspraken
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten
  • Gekwalificeerd personeel
  • Medewerkers worden voorzien van de nodige PBM’s
  • Medewerkers worden, indien nodig, voorzien van de benodigde gereedschappen
  • Inhuur op projectbasis
  • Vervanging op korte termijn bij ziekte ‘eigen’ medewerkers

Wat is detachering?

Detachering is het inhuren van personeel voor een (vaak) langere periode. Detachering verschilt van het inhuren via een uitzendbureau. Het verschil tussen detachering en het inhuren van uitzendkrachten is dat het bij detachering vaak gaat over echte vakmensen, er is meer betrokkenheid bij het bedrijf waar de vakkrachten werkzaam zijn en het gaat veelal om een langere termijn van inhuren.

Waarom detachering?

Soms heb je net die extra vakkracht nodig om de klus geklaard te krijgen of is er een eigen werknemer (langdurig) uitgevallen door ziekte. In dit soort situaties biedt detachering de uitkomst! Jouw wensen en de betreffende functie worden uitvoerig doorgesproken met elkaar zodat er een juiste match gemaakt kan worden. De juiste werknemer op de juiste plaats! Kun jij extra werknemers gebruiken? Neem dan gauw contact met ons op.

Onze vakmensen

Bij Jansen & De Wit hebben we een groot en uiteenlopend werknemersbestand. Wij hebben werknemers die gespecialiseerd zijn in onder andere: asbest, bouw, infra, logistiek, sloop- en techniek. Onze medewerkers zijn voorzien van de benodigde PBM’s, vervoer en indien nodig ook het gereedschap. Mocht je interesse hebben naar het beschikbare personeel neem dan contact met ons op.

Kennismaken?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan helpen wij jou graag verder. Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek of vraag een offerte aan.