Paycompany wordt Jansen & De Wit

Een andere naam, meer professionalisering. Dat loont!

 

 

In het kader van een betere positionering op de markt en het verder professionaliseren van onze dienstverlening, hebben wij ervoor gekozen alle activiteiten van Paycompany onder te brengen in Jansen & De Wit. Eén naam voor ons gehele dienstenpakket vinden wij wel zo duidelijk!

Klant en werknemer centraal

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit in onze dienstverlening verder te borgen, gaan wij vanuit onze P&O afdeling werken met een vast contactpersoon (relatiebeheerder) per klant. Met de kennis van het bedrijf, zal de relatiebeheerder zijn/haar klant van juiste adviezen kunnen voorzien en snel kunnen schakelen op de diverse vraagstukken m.b.t. arbeidsvoorwaarden (CAO), contracten, in- en uitdiensttreding, het gebruik van uw digitale online omgeving en overige personele zaken.

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je een vraag over de wijziging, neem dan contact met ons op.