Vijf voordelen om in de bouw te werken

Werk je in de bouw of twijfel je om in de bouw te gaan werken? Werken in de bouw brengt veel voordelen en uitdagingen met zich mee. Binnen de bouw zijn er veel verschillende functies die je kunt vervullen. In dit artikel hebben wij een aantal voordelen voor je op een rij gezet.

1. Er is altijd werk

Werken in de bouw is geen dag hetzelfde en er is altijd werk. Kijk maar naar de hoeveelheid diverse vacatures wat wij op dit moment open hebben staan. Door de enorme vraag, heb je al snel een baan voor het uitkiezen. Als je klus afloopt, gaan wij weer op zoek naar een nieuwe opdracht.

2. Resultaten om trots op te zijn

Werken in de bouw is geen standaard kantoorbaan. Het is hard werken, maar levert je ook veel op. Denk bijvoorbeeld aan de opgeleverde projecten en het resultaat daarvan. Jij bouwt of werkt mee aan de projecten waar je uiteindelijk letterlijk het resultaat van kan bewonderen en laten zien. In de bouw zie je altijd een resultaat waar je trots op kunt zijn.

3. Doorgroeimogelijkheden

In de bouwsector kun je altijd kansen grijpen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij investeren graag in onze medewerkers om ze verder te laten ontwikkelen. Het ligt er natuurlijk wel aan op welk niveau je start of bent gestart. Groei kun je realiseren door langer in het vak werkzaam te zijn, of cursussen te volgen om je kennis uit te breiden groei te stimuleren. Bij Jansen & De Wit zijn er mogelijkheden tot opleiding of omscholing.

4. Technologische vernieuwingen en ontwikkelingen

De bouwsector zit in een stroomversnelling van technische ontwikkelingen. De kans is groot dat je mee kan werken aan de nieuwste bouwmethodes, nieuwe productieprocessen, het verbeteren van software enzovoort.

5. Goed verdienen

Als werkzaam bent in de bouw, kan je door goede arbeids- en loonvoorwaarden en hard werken, goed geld verdienen. Wij bieden een uitstekend salaris die past bij de werkzaamheden die je gaat verrichten, plus een eventuele reis- en onkostenvergoeding.

Wij helpen jou graag

Jansen & De Wit helpt jou graag bij de zoektocht naar jouw droombaan. Wij hebben ook een overzicht van kansrijke beroepen in de bouwsector voor je gemaakt. Bekijk gerust onze vacatures en solliciteer. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Bekijk dan regelmatig onze nieuwsupdates en houd onze social media kanalen in de gaten!