Virtuele Banenbeurs Drenthe 16 september

Zoo Werkt ’t organiseert op donderdag 16 september 2021 een tweede, nieuwe editie van de Virtuele Banenbeurs Drenthe, met dit keer twee extra hallen! Op 27 mei 2021 vond de eerste editie plaats en namen ruim 1800 bezoekers deel aan dit online evenement. Het was een groot succes. Jansen & De Wit was er uiteraard ook bij aanwezig. De tweede editie gaan we voor nog meer bezoekers!

  • Datum: 16 september 2021
  • Tijd: Van 11.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Vanaf je eigen mobiel, laptop of pc

Voor wie?

De banenbeurs is geschikt voor werkzoekenden, schoolverlaters of zoek je een nieuwe baan? Iedereen is welkom. Je kunt vanaf je eigen pc, tablet of mobiel deelnemen en live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders. De werkgevers en opleiders kunnen, net als bij een echte beurs, aanwezig zijn met virtuele stands.

Via de stand van Jansen & De Wit krijg je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan via een chat of via beeld bellen. Zo kunnen wij jou aan jouw droombaan helpen. Verder kun je workshops volgen hoe je bijvoorbeeld een professionele cv maakt en wat handige tips zijn wanneer je solliciteert naar een baan.

Vast een kijkje nemen?

Wil je vast een kijkje nemen bij de regionale werkgevers en opleiders? Laat je meenemen in een virtuele wereld. Ga naar: www.zoowerktt-online.nl/nl.

Jansen & De Wit helpt jou graag bij de zoektocht naar jouw droombaan. Wij hebben ook een overzicht van kansrijke beroepen in de bouwsector voor je gemaakt. Bekijk gerust onze vacatures en solliciteer. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.