Loopbaankeuze: welke baan is geschikt voor jou?

Ben jij op zoek naar een baan in de kansrijke sectoren bouw, asbest, infra, logistiek, sloop of techniek? Jansen & De Wit heeft een breed aanbod aan vacatures. Omdat er veel keuze is, snappen wij dat het lastig is om een te kiezen. Ga jij bijvoorbeeld van je passie je beroep maken of van je beroep je passie? Heb je nagedacht over een vast contract en opleidingsmogelijkheden? Bij het kiezen van een nieuwe baan komt ontzettend veel kijken. Jansen & De Wit helpt en ondersteunt je graag bij het kiezen van een nieuwe baan. Ook als jouw droombaan er niet tussen zit, gaan we graag voor je aan de slag.

De keuze is reuze, wat moet ik nu kiezen?

Bedenk wat je van je huidige baan vindt en ga voor een baan die bij jouw carrière past. Het belangrijkste is dat je een baan kiest waar je plezier in je werkt hebt, energie geeft en het gevoel hebben dat je werk zinvol is. Naarmate je door ervaring meerdere kanten op kunt met jouw loopbaan, wordt de keuze ook lastiger, of juist makkelijker. Solliciteer pas op een functie als je 100% zeker bent en je weet wat je wilt bereiken. Welke functie past het beste bij jouw wensen en ambities?

Virtuele Banenbeurs Drenthe

Op 16 september 2021 vindt de tweede editie van de Virtuele Banenbeurs Drenthe plaats. Zoo Werkt ’t organiseert deze beurs. De banenbeurs is geschikt voor werkzoekenden, schoolverlaters en voor baanzoekenden. Iedereen is welkom! Je kunt vanaf je eigen pc, tablet of mobiel deelnemen en live in contact komen met ruim honderd werkgevers en opleiders. De werkgevers en opleiders kunnen, net als bij een echte beurs, aanwezig zijn met virtuele stands. Meer weten? Lees het hier.

Tip van Jansen & De Wit

Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), heeft de bouw het tweede kwartaal een stuk meer omzet geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. De coronacrisis lijkt op dit moment nog een kleine rol te spelen in de opbrengsten van deze sector. Ook is er genoeg werkaanbod, bijna iedereen zit bommetje vol en er is veel vraag naar nieuwbouw en verbouw. Jansen & De Wit heeft vacatures in de bouw. Benieuwd welke dat zijn? Ga snel onze vacatures.

Wij helpen graag

Jansen & De Wit helpt jou graag bij de zoektocht naar jouw droombaan. Wij hebben ook een overzicht van kansrijke beroepen in de bouwsector voor je gemaakt. Bekijk gerust onze vacatures en solliciteer. Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op.

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuws? Bekijk dan regelmatig onze nieuwsupdates en houd onze social media kanalen in de gaten!