Jansen & De Wit verstevigt positie in Oost Nederland met overname NXPD

Met de overname van het bedrijf NXPD breidt Jansen & De Wit haar strategische positie verder uit in Oost Nederland. Het bedrijf dat zich richt op personeelsdiensten, vanuit vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen, heeft onlangs in het Twentse Nijverdal haar nieuwste locatie geopend. Met de overname van NXPD, verstevigt Jansen & De Wit haar positie verder in het Oosten van het land.

De overname is een logische vervolgstap binnen de strategie van het bedrijf om een sterke regionale speler te zijn in Noord- en Oost Nederland. Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs.

Krachtenbundeling door overname

Met de overname van NXPD willen wij onze positie in de markt verder uitbouwen. Door het bundelen van onze krachten kunnen we de arbeidsmarkt nog beter bedienen en ons marktaandeel vergroten. Wij zijn zeer enthousiast en optimistisch over het succes van deze nieuwe samenwerking, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Bovendien brengt de overname nieuwe groeikansen met zich mee. Op het gebied van detachering is Jansen & De Wit sterk in de bouw & infra. Ook NXPD heeft veel ervaring in de bouw & infra en daarnaast een groot netwerk in de techniek & industrie. Wellicht hebben de klanten van NXPD ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen”. aldus Gerhard Morsink, commercieel directeur.

Over NXPD

NXPD is opgericht in 2011 en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en regionaal bekend uitzendbureau op de Veluwe (Heerde en Hattemerbroek) en Zwolle. Naast het uitzenden in met name de bouw & infra en techniek & industrie beschikt NXPD ook over bedrijfsonderdeel NXPD Opleiden.

Over Jansen & De Wit

Jansen & De Wit is sinds 1999 een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim 1.500 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. In de loop der jaren is zij uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noorden Oost Nederland. Sterk in de branches bouw, asbest, sloop en infra. Ook in andere takken van sport wordt personeel bemiddeld, met name voor het MKB bedrijf. Na een aantal jaren heeft het bedrijf haar dienstenpakket naast detachering uitgebreid met payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor flexbedrijven. Dit doet Jansen & De Wit nu alweer ruim 15 jaar in allerlei uiteenlopende branches.