Financieel moeilijke tijden?

De gestegen inflatie en energieprijzen lijken nog wel even aan te houden. Meer werknemers kunnen hierdoor in financiële problemen komen. Heb je geldzorgen of moeite om alle vaste lasten te betalen? Bezoek dan eens de website: Geldfit.nl. Geldfit.nl is de website voor tips, advies en informatie over geld. Zij werken nauw samen met gemeenten, bedrijven en hulporganisaties. Je kunt alle vragen anoniem stellen, jouw gegevens worden niet opgeslagen en je zit nergens aan vast.

Op deze site vind je:

  • een geld-fit test, die je anoniem kunt invullen. De test is eenvoudig en binnen 2 minuten heb je een persoonlijk advies
  • Tips om te besparen op je energierekening
  • Informatie over de energietoeslag en waar je recht op hebt
  • Een telefoonnummer zodat je anoniem een gesprek met iemand kunt voeren, die met je mee kan denken
  • Een chat die je op kunt starten om je vragen te stellen.
  • Thema dossiers, bijvoorbeeld over “jongeren en geld”

 

Bedenk dat jij niet de enige bent, die het financieel lastig heeft. Als het financieel allemaal even niet lukt, is dat niet iets om je voor te schamen! Vanuit Jansen & de Wit willen wij je adviseren om zo vroeg mogelijk over eventuele geldzorgen in gesprek te gaan. Als je te lang wacht, is een oplossing vaak moeilijker. Misschien kan Geldfit je hierin verder helpen.