Jansen & De Wit verstevigt haar positie verder in Noordoost Nederland met de overnames van Uitzendbureau Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten

Met de overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten breidt Jansen & De Wit haar strategische positie verder uit in Noordoost Nederland. Flexi-Job richt zich met name op uitzendkrachten in de tuinbouw, recreatie, productie, metaal & techniek, schoonmaak, betonindustrie, bouw en logistiek. H&S Personeelsdiensten richt zich met name op detachering in de schilder,- bouw,- en afbouwbranche. Beide bedrijven zijn een mooie toevoeging aan de portefeuille van het bedrijf Jansen & De Wit. Het bedrijf heeft vorig jaar eveneens een tweetal overnames gedaan.

Met de strategische overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten verstevigt Jansen & De Wit haar positie in de Drentse provincie. Jansen & De Wit heeft reeds vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Groningen, Nijverdal en Heerde.

De overname is een logische stap in de buy and build strategie van het bedrijf om een sterke regionale speler te zijn in Noord- en Oost Nederland. Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van de totale backoffice voor intermediairs.

Krachtenbundeling door overname

“Met de overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten bouwen wij onze positie in de markt verder uit. Door het bundelen van onze krachten zijn we, naast het vergroten van ons marktaandeel, nog beter in staat te bemiddelen tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Wij zijn trots om zowel Flexi-Job als H&S Personeelsdiensten toe te mogen voegen aan de Jansen & De Wit familie en zijn overtuigd van het gezamenlijke succes in de regio”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Bovendien brengt de overname nieuwe groeikansen met zich mee. Op het gebied van detachering is Jansen & De Wit sterk in de bouw & infra. Flexi-Job heeft veel ervaring in het uitzenden in de tuinbouw, recreatie, metaal & techniek en schoonmaak. “Wellicht hebben de klanten van Flexi-Job ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen. H&S Personeelsdiensten heeft een goede klantenportefeuille in de branches waarin Jansen & De Wit ook actief is en met de overname hebben we dus een mooie uitbreiding op ons bestaande klantenbestand kunnen realiseren”, aldus Gerhard Morsink, commercieel directeur.

Over Jansen & De Wit

Jansen & De Wit is sinds 1999 een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim ca. 2000 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. In de loop der jaren is zij uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, asbest, sloop, metaal & techniek, industrie, logistiek, schoonmaak en nu ook in de tuinbouw en recreatie.

Na een aantal jaren heeft het bedrijf haar dienstenpakket, naast detachering, uitgebreid met payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor flexbedrijven. Dit samen doet Jansen & De Wit nu alweer bijna 25 jaar in allerlei uiteenlopende branches binnen het MKB segment.

Over Flexi-Job

Flexi-Job is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en regionaal bekend uitzendbureau in Drenthe. Gestart als uitzendbedrijf in tuinbouw, waarbij er inmiddels ook wordt bemiddeld in diverse branches zoals de recreatie, productie, metaal & techniek, schoonmaak, betonindustrie, bouw en logistiek.

Over H&S Personeelsdiensten

Al sinds 2005 is H&S Personeelsdiensten sterk in het bemiddelen van met name personeel in de schilder-, afbouw- en bouwbranche. Daar waar het begon als een uitzendorganisatie, heeft het bedrijf in de loop der jaren meer de focus gelegd op het langdurig verbinden van werknemers aan haar bedrijf door middel van detachering. Ook wordt de payrolldienstverlening aangeboden.