In4Work wordt Jansen & De Wit; samen sterk onder één naam

Jansen & De Wit verstevigt haar positie verder in Noord-Nederland met de overname van Uitzendbureau In4Work uit Franeker

Over In4Work

In4Work gevestigd te Franeker is in 2008 opgericht en richt zich hoofdzakelijk op het uitzenden en detacheren van personeel in de branches schoonmaak, metaal & techniek en productie. In4Work is een bekende naam in Friesland en staat bekend als toegankelijk en creatief zowel naar haar personeel als naar de opdrachtgever. Juist de overeenkomsten in DNA maakt deze overname voor alle partijen een logische keuze.

Over Jansen & De Wit

We zien dat bedrijven en kleinere uitzendbureaus moeite hebben om te voldoen aan de regeldruk en vele wijzigingen in de personeelsadministratie. De visie van Jansen & De Wit is om het beste voor haar personeel en opdrachtgever te leveren en dat kan alleen als je vol inzet op kwaliteit.

Jansen & De Wit is een toonaangevende speler op de flexmarkt met ruim ca. 2000 medewerkers gedurende het jaar op haar loonlijst. Met al bijna 25 jaar ervaring aan boord is Jansen & De Wit in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere personeelspartners voor het MKB segment in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, metaal & techniek, logistiek, schoonmaak, tuinbouw en productie. Het dienstpakket van Jansen & De Wit bestaat uit detachering, payrolling, uitzenden en het verzorgen van de backoffice voor intermediairs. Jansen & De Wit heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen, Heerde, Nijverdal en Groningen.

Krachtenbundeling door overname

“Door de overname van In4Work zetten wij voor het eerst voeten aan de grond in Friesland. Wij voegen een mooie locatie met een vakkundig team, die de taal van de regio spreekt, toe aan ons bedrijf. Op deze wijze zijn wij in staat ons marktaandeel sneller te vergroten in Noord-Nederland.

Wij zijn er trots op om alle werknemers en opdrachtgevers van In4Work te mogen verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat we samen nog succesvoller zijn in het Noorden. We gaan de naam Jansen & De Wit hanteren na de overname, één sterk gezamenlijk merk”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Gerhard Morsink, commercieel directeur voegt hieraan nog toe: “Bovendien brengt de overname nieuwe groeikansen met zich mee. Wellicht hebben de klanten van In4Work ook andere personele vraagstukken, die wij met één van onze vormen van dienstverlening prima kunnen invullen. Daarnaast kunnen we vanuit Franeker, nu ook klanten in de sectoren waar we al sterk in zijn, bedienen”.