Detachering Hoogeveen

Ben jij op zoek naar detachering in Hoogeveen en opdrachten die passen binnen jouw vakgebied en plaats vinden in de omgeving waar jij graag wil werken? Wij, bij Jansen & De Wit, kunnen jou hierbij helpen! Wij detacheren door heel Nederland en helpen jou graag aan werk wat bij jou past.

Wat is detachering?

Detachering houdt in dat wij werk voor jou regelen. Maar dat is toch gewoon een uitzendbureau? Het klopt dat wij personeel uitzenden naar klanten en opdrachtgevers. Maar bij ons sta je gelijk op de loonlijst. Je hoeft daardoor niet te wachten totdat er een opdracht voor jou binnenkomt, maar dat betekent dat wij voor jouw aan de slag gaan om de perfecte opdracht te vinden. De opdracht loopt vaak voor langere tijd waardoor jij de zekerheid hebt dat je aan het werk blijft. En wij zorgen ervoor dat er een nieuwe opdracht klaarstaat zo gauw het project aan zijn einde komt. Zo kun jij altijd aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. Geïnteresseerd? Bekijk hier onze vacatures.

Wat zijn de voordelen van werken bij Jansen & De Wit?

Met onze jarenlange ervaring hebben wij veel contacten opgebouwd door heel Nederland. Liever een opdracht in Hoogeveen? Geen probleem. Door een intakegesprek met jou te voeren, kunnen wij jouw wensen en vaardigheden in kaart brengen. Op basis hiervan gaan wij actief op zoek naar een passende opdracht. Daarnaast zorgen wij er voor dat jij de juiste beschermingsmiddelen en werkkleding ontvangt. Maar ook een bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden. Wij geloven in persoonlijk contact en duidelijke afspraken. Ook bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden. Alles om jou te helpen in je carrière.

Hoe werkt het?

Om bij ons te komen werken vragen we je te reageren op een van de vacatures. Vervolgens nodigen we je uit voor een intakegesprek. In dit gesprek komen we graag te weten wat jouw vakgebied is en wat je graag zou willen doen. Als dit gesprek van beide kanten bevalt, dan kunnen wij jou vaak al een contract aanbieden. Natuurlijk bespreken wij dan ook de arbeidsvoorwaarden met jou. En dan gaan wij voor jou aan de slag zodat wij passend werk voor jou kunnen vinden.

Kennismaken?

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden dan helpen wij jou graag verder. Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek. De snelste manier om met ons in contact te komen is door te bellen met 0528-370965, we staan je gelijk te woord! Indien je later teruggebeld wil worden kan je het sollicitatieformulier invullen en nemen wij contact met je op.