Ik zoek werk in de bouw

Zoek je werk in de bouw? Kom werken bij Jansen & De Wit! Sluit je bij ons aan en ga een leerzame tijd tegemoet met veel werk en voldoende uitdaging. We hebben verschillende bouwvacatures en helpen je graag met het vinden van een fijne werkplek. Wij zijn actief in verschillende provincies en onze kantoren zijn gevestigd in Hoogeveen, Emmen en Groningen.

Werken bij Jansen & De Wit

Bij Jansen & De Wit werk je met en voor vakmensen uit verschillende disciplines, namelijk asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Vakmanschap staat bij ons centraal. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en vinden persoonlijke groei belangrijk. We stimuleren dit dan kan ook met verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk. Je komt te werken in een gezellige groep vakmensen met een informele werksfeer. Verder is werken in de bouw geen dag hetzelfde. Wij hebben een groot werkaanbod bij kleine en middelgrote bouwbedrijven en komen graag met je in contact.

Onze voorwaarden

  • Je krijgt je salaris netjes op tijd, ook zonder ervaring of scholing kun je bij ons terecht. Dit dankzij de diverse opleidingen die we bieden. Verder bieden wij:
  • Een prima bruto uurloon en overige arbeidsvoorwaarden. Waaronder een Bouwpensioen.
  • Een goed uitgeruste werkbus
  • PBM’s en werkkleding

Bekijk de vacatures en solliciteer

Bekijk hier onze vacatures of neem vrijblijvend contact met ons op. Als je vragen hebt of meer informatie wilt over onze vacatures, kun je bellen met Marc Siebring op 06-31769479 of stuur een appje. Ook als je nieuwe baan er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op. Samen zoeken we naar de juiste match. Je bent ook altijd welkom om langs te komen op een van onze vestigingen.