Nieuwe medewerkers detachering

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers detachering? Werken bij Jansen & de Wit betekent dat geen week hetzelfde is. Doordat wij werknemers detacheren door heel Nederland, kun jij overal aan de slag binnen jouw vakgebied.

Wat is detachering?

Detachering houdt in dat wij werk regelen voor jou. Wij ontvangen opdrachten van bedrijven die vakmensen zoeken. Als dit jouw vakgebied is, kom jij bij de opdrachtgever terecht. Op deze manier kom je bij verschillende bedrijven en werk je aan verschillende opdrachten. Het enige wat jij hoeft te doen is solliciteren bij ons en wij zorgen ervoor dat je aan het werk blijft.

Wat zijn de voordelen van werken bij Jansen & De Wit?

Omdat wij door heel Nederland vakmensen leveren, is er altijd wel ergens werk voor jou. Daarnaast krijg je bij een vast contract, het hoogste loon en bouw je pension op. En om er voor te zorgen dat jij je blijft ontwikkelen binnen jouw vakgebied, bieden wij ook scholing aan. Zo zorgen wij ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen. Om ervoor te zorgen dat jij op de juiste manier aan het werk kan, zorgen wij ook voor een auto, werkkleding en gereedschap.

Hoe werkt het?

Om bij ons te komen werken vragen we je te reageren op een van de vacatures. Vervolgens nodigen we je uit voor een intakegesprek. In dit gesprek komen we graag te weten wat jouw vakgebied is en wat je graag zou willen doen. Als dit gesprek van beide kanten bevalt, dan kunnen wij jou vaak al een contract aanbieden. Natuurlijk bespreken wij dan ook de arbeidsvoorwaarden met jou. En dan gaan wij voor jou aan de slag zodat wij passend werk voor jou kunnen vinden.

Wil jij bij Jansen & De Wit komen werken?

Solliciteer dan snel via onze website of stuur je gegevens en CV naar info@jansenendewit.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0528-370965.

Hopelijk tot snel!