Recruiter

Recruiter

Jansen en de Wit is op zoek naar kandidaten voor haar interne vacature van Recruiter voor de vestiging in Heerde.
Jij gaat aan de slag als recruiter en werft collega’s in de sectoren bouw &  infra en techniek & industrie voor haar eigen detacheringsorganisatie en voor haar overige opdrachtgevers.

Ben jij op zoek naar een dynamische functie binnen snelgroeiende commerciële organisatie, neem dan contact op met Jesse en hij vertelt je graag meer over de functie.

Wat ga je doen

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar nieuwe medewerkers op verschikkende job-boards en het bezoeken van potentiële medewerkers op diverse project locaties. Jij neemt proactief contact op met deze medewerkers en nodigt hen uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek probeer jij de medewerkers te overtuigen om te kiezen voor Jansen en de Wit en leg jij meerdere mogelijkheden voor. Na het gesprek zorg jij in samenspraak met jouw collega’s voor een passende werkplek voor de nieuwe medewerker, teken jij de arbeidsovereenkomst en zorg jij voor een goede overdracht naar jouw collega. Daarnaast organiseer jij speciale acties voor nieuwe medewerkers zoals; open dagen, banenbeurzen, speeddates en online campagnes in samenspraak met het reclamebureau. Tijdens de zoektocht naar nieuw personeel onderhoud jij contact met het UWV, diverse gemeentes en overige externe organisaties zoals re-integratiebureaus.

Wat breng jij mee

  • Je beschikt over een MBO + / HBO werk en denkniveau
  • Je beschikt bij voorkeur over ervaring in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over een commerciële en proactieve instelling
  • Je hebt affiniteit met de sectoren bouw &  infra en techniek & Industrie
  • Je bent woonachting in de regio Zwolle
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent leergierig en flexibel
  • Je bent in bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Jansen en de Wit is een snelgroeiende organisatie die actief is in de arbeidsbemiddeling in de flexbranche. De vormen van dienstverlening zijn detachering, payrolling, backoffice en uitzenden. Onze ambitie is door autonome groei en acquisities te groeien naar de beste personeelspartner voor MKB bedrijven in Noord Oost Nederland.
Het team van Jansen en de Wit bestaat uit 30 enthousiaste en leergierige medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen specialiteit, maar zij werken intensief samen met de overige afdelingen.
Het team recruiters bestaat uit 4 collega’s verdeeld over 5 vestigingen. Wij willen de komende jaren het team verder uitbreiden om de groei van onze organisatie te kunnen bewerkstelligen.

Over Jansen & De Wit, Over vakmensen

Al sinds 1999 zijn wij actief in de flexbranche en zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grotere detacheringspartners in de regio Noord- en Oost Nederland. Sterk in de branches bouw & infra, asbest, sloop, groenvoorziening, logistiek, techniek en transport. Maar wij bemiddelen personeel in veel meer sectoren voor zowel de kleinere ondernemer als de grote MKB’er.

Een aantal jaren nadien hebben wij onze payroll organisatie opgericht en servicen wij inmiddels alweer meer dan 15 jaar vele ondernemers in allerlei uiteenlopende branches. Van detailhandel tot horeca & recreatie, van beveiliging tot logistiek.

In de loop der jaren hebben wij gemerkt eveneens erg sterk te zijn in het vervullen van diverse vraagstukken op het gebied van P&O. Ook het reguliere uitzenden en verzorgen van de backoffice administratie voor collega flexbedrijven, maken inmiddels belangrijke onderdelen uit van onze dienstenportefeuille.

Wij zijn goed in het binden en verbinden van onze werknemers en klanten. Aan elkaar èn aan ons.