Werken in de bouw

Houd jij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Kom werken in de bouw. In de bouw ben jij altijd met je handen bezig en werk je samen met collega’s aan de mooiste projecten. Geen dag is gelijk! Wil jij werken in de bouw? Werk dan bij Jansen & de Wit

We hebben voor iedereen werk

Jansen & de Wit zorgt ervoor dat jij aan de slag kan in jouw vakgebied: de bouw. Doordat wij de specialist zijn in het leveren van vakmensen door heel Nederland, is er altijd werk voor jou. Weet jij precies hoe je een steiger moet opbouwen of ben jij meer van de planningen? Het maakt voor ons niet uit, wij hebben voor iedereen werk. Het enige dat belangrijk is, is dat de bouw binnen jouw vakgebied ligt.

Wat zijn de voordelen van werken bij Jansen & De Wit?

Voor werk in de bouw kun jij altijd bij ons terecht doordat wij vakmensen leveren in heel Nederland. Dit betekent dat jij aan verschillende opdrachten kan werken. Bij ons krijg jij een vast contract met het hoogste loon en bouw je pensioen op. Daarnaast kun je bij ons bijscholing krijgen over de ontwikkelingen in de bouw. Hierdoor ben jij verzekerd van werk. En als jij dan aan het werk kan, zorgen wij ook nog voor vervoer, werkkleding en gereedschap. Zo ga jij altijd voorbereid aan de slag voor een opdrachtgever.

Kom je bij ons werken?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen doen? Solliciteer dan snel via onze website of stuur je gegevens en CV naar info@jansenendewit.nl. Wij gaan graag een intakegesprek met je aan. Als het bevalt, kunnen wij vaak al een contract aanbieden. Daarna gaan wij op zoek naar opdrachten die bij jou passen. Wil je graag eerst meer informatie? Bel dan naar 0528-370965. Wij helpen je graag!